Novice


Arhiv: O sodelovanju Kitajske s Centralno in Vzhodno Evropo

V torek, 26. novembra 2013, bo v Bukarešti II. Vrh gospodarskega sodelovanja med Kitajsko in Centralno ter Vzhodno Evropo. Namen srečanja je postavitev okvirov za dialog o skupnih gospodarskih interesih.

Arhiv: Slovenci uspešni tudi v Hong Kongu in na Kitajskem

delavnici »Izvoz hrane in pijače v Hong Kong in na Kitajsko«, ki ga je 5. novembra 2013 v okviru programa Go International Slovenia organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju s HKTDC (Hong Kong Trade Development Council) ter Javno agencijo Spirit Slovenija, so govorniki delili svoje izkušnje in predstavili primere dobrih praks pri izvozu prehrambenih izdelkov in pijač na obravnavana trga. Udeležilo se ga je preko 70 slovenskih gospodarstvenikov.

Arhiv: Romunija: pravi čas za iskanje novih poslovnih vezi

Na konferenci, ki sta jo 5. novembra 2013 pripravila Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) in Ministrstvo za zunanje zadeve v sodelovanju z romunskim Veleposlaništvom in Javno agencijo Spirit Slovenija, je romunski zunanji minister Titus Corlăţean prikazal trenutno gospodarsko situacijo v Romuniji in odprte poslovne priložnosti.

Arhiv: Ustanovitev Slovensko - turškega poslovnega kluba

Vabimo vas na predstavitev in sprejem ob ustanovitvi prvega Slovensko - turškega poslovnega kluba, ki bo v ponedeljek, 25. novembra 2013, v hotelu Sheraton v Carigradu. Gost otvoritve bo slovenski zunanji minister Karl Erjavec.

Arhiv: Poslovne priložnosti na Portugalskem

V četrtek, 28. novembra 2013, bo v Lizboni konferenca na temo Poslovne priložnosti na Portugalskem ter možnosti povezovanja z Afriko in Južno Ameriko.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.