Novice


Arhiv: Gospodarski forum in bilateralna srečanja na Madžarskem

Gospodarska zbornica Slovenije in Pomurska gospodarska zbornica vas v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Madžarske in madžarskim Ministrstvom za zunanje zadeve vabi na gospodarski forum in bilateralna srečanja podjetij v sklopu Srednjeevropske iniciative CEI (CEI Chamber Network Economic Forum and Brokerage Event), ki bo 10. aprila 2013 v Budimpešti.

Arhiv: Transportno-logistična delegacija na Kitajsko

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z veleposlaništvom organizira obisk slovenske transportno logistične delegacije na Kitajsko - Šanghaj.

Arhiv: Skupni nastop podjetij na trgih JV Evrope

Ljubljana, 6. marec 2013 - Gospodarska zbornica Slovenije je na današnjem informativnem dnevu predstavila projekt skupnega nastopa slovenskih in avstrijsko koroških podjetij na trgih JV Evrope (»SI-K Exportcoop SEE«) in pogoje za sodelovanju v tem projektu. Dogodka so se udeležili predstavniki preko 70 zainteresiranih mikro, malih in srednje velikih podjetij.

Arhiv: Gospodarska diplomacija kot servis slovenskemu gospodarstvu

V torek, 26. marca 2013, se bo na Brdu pri Kranju (Kongresni center Brdo, dvorana Grandis) odvilo srečanje z ekonomskimi svetovalci, ki delujejo na diplomatsko-konzularnih predstavništvih RS v tujini.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.