Novice


Arhiv: Infrastruktura v Indiji: priložnost tudi za Slovence

Tokratno indijsko sektorsko omizje na GZS, ki se je odvijalo 12. marca 2014, je bilo osredotočeno na priložnosti za sodelovanje slovenskih podjetij pri načrtovanju in izgradnji indijskih mega infrastrukturnih projektov.

Arhiv: Spomladansko GZS mreženje

Na Gospodarski zbornici Slovenije bomo v torek, 8. aprila 2014, organizirali Spomladansko GZS mreženje. Pogovori z izbranimi sogovorniki, predstavniki podjetij in organizacij, se bodo odvijali v dvorana B (1. nadstropje) na GZS od 9. ure dalje.

Arhiv: S španskimi podjetji o poslovnih priložnostih

Ljubljana, 11. marec 2014 - V spremstvu manjše gospodarske delegacije je Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS) danes obiskal španski zunanji minister José Manuel García – Margallo, ki je spregovoril o trenutni gospodarski situaciji v Španiji in tamkajšnjih poslovnih priložnostih ter možnostih skupnega nastopanja na tretjih trgih. Udeležence je nagovoril tudi novi slovenski gospodarski minister Metod Dragonja.

Arhiv: Kooperacijski srečanji v Španiji

V okviru »Strategije EVROPA 2020: Rast in spodbujanje poslovnih partnerstev v Evropi« potekata v Španiji med 2. in 4. aprilom 2014 dva dogodka MISSION FOR GROWTH SPAIN, in sicer v Andaluziji (Sevilla) in Extremaduri (Merida).

Arhiv: Gospodarska delegacija v Iran

Med 9. in 13. majem 2014 pripravljamo izhodno gospodarsko delegacijo v Iran, ki bo potekala v času uradnega obiska predsednika Državnega zbora RS Janka Vebra v Teheranu.

Arhiv: Kako uspešno poslovati na Kitajskem

Domača poslovna literatura je od nedavnega bogatejša za praktični priročnik z naslovom Kako učinkovito poslovati na Kitajskem.

Arhiv: Razprava Kako poslovati s Kitajsko?

Fakulteta za management Univerze na Primorskem v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije vabi na strokovno razpravo Kako poslovati s Kitajsko, ki bo v četrtek, 20. marca 2014, ob 14. uri na Fakulteti za management v Celju.

Arhiv: Gospodarska delegacija iz Belgije

Gospodarska oddelka Flandrije, Valonije in Bruslja pri Veleposlaništvu Kraljevine Belgije v Ljubljani organizirata v sredo, 12. marca 2014, večsektorsko poslovno delegacijo 25 belgijskih podjetij v Sloveniji.

Arhiv: Sodelovanje z Italijanskimi podjetji

Evropska komisija v sodelovanju z Evropsko podjetniško mrežo (EEN) organizira podjetniško misijo v Palermo, Sicilija in sicer 27. in 28. marca 2014. Dogodek bo potekal v okviru obiska Antonia Tajanija, podpredsednika Evropske komisije, v Italiji.

Arhiv: Mednarodni dnevi turizma - Sarajevo 2014

Kantonalno javno podjetje "Centar Skenderija Sarajevo" od 8. do 11. maja 2014 organizira sejem "Mednarodni dnevi turizma - Sarajevo 2014".

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.