Novice


Arhiv: Seminar: Mehika – dežela priložnosti

V sklopu priprav na obisk predstavnikov slovenskega gospodarstva v Mehiki v začetku meseca maja Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT), Veleposlaništvom in konzulatom Združenih mehiških držav, Mehiško trgovinsko in investicijsko agencijo Promexico iz Frankfurta organizira seminar.

Arhiv: Kako izkoristiti potencial Združenih arabskih emiratov

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je 10. marca 2015 v okviru Poslovnih stikov na GZS pripravila srečanje s Clemensom Pongratzem, lastnikom in izvršnim direktorjem Arabian Business Solutions s sedežem v Dubaju. Njegovo podjetje se med drugim ukvarja z izvozom, uvozom in distribucijo izdelkov ter storitev evropskih podjetij na trgih Združenih arabskih emiratov in celotnega Zaliva.

Arhiv: Sredina mreženja na GZS

18. marec 2015, ob 9.00 GZS, dvorana D, medetaža SREDINA MREŽENJA NA GZS so namenjena članom GZS, ki bodo na ta način lahko prišli do koristnih informacij oziroma kontaktov za uspešno poslovanje na mednarodnih tržiščih.

Arhiv: Gospodarska delegacija na Poljsko

SPIRIT Slovenija javna agencija, Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo RS v Varšavi in Poljsko - slovenski poslovni klub Triglav Rysy od 22. do 24. aprila 2015 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Poljsko pod vodstvom predsednika Gospodarske zbornice Slovenije mag. Sama Hribarja Miliča.

Arhiv: Konferenca: JUGOVZHODNA EVROPA

Gospodarska zbornica Slovenije, podjetje Enterprise Support in Visoka strokovna šola na Koroškem vas prijazno vabimo na zaključno prireditev projekta SI-K Exportcoop SEE, mednarodno konferenco JUGOVZHODNA EVROPA - Ustvarjanje regionalnih partnerstev, ki bo v četrtek, 12. marca 2015, na Bledu.

Arhiv: O čezmejnem opravljanju storitev v Avstriji

Ljubljana, 27. februar 2015 – Preko sedemdeset podjetji se je danes na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) seznanilo z novostmi in spremembami pri čezmejnem poslovanju v Avstriji. Dogodek je pripravila GZS v sodelovanju s Slovensko gospodarsko zvezo v Celovcu in z odvetniško pisarno Grilc Vovk Škof.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.