Novice


Arhiv: Jutranja kava z gostom na GZS: NIGERIJA

Kakšne so poslovne priložnosti, pa tudi nevarnosti na nigerijskem trgu, bomo govorili na tokratni jutranji kavi z gostom Stojanom Satejem, podjetnikom, razpetim med Nigerijo in Slovenijo. Srečanje, ki bo v torek, 20. maja 2014, od 10.0 do 11.00 v Poslovni oazi / 7. nadstropje na GZS, je namenjeno članom Gospodarske zbornice Slovenije.

Arhiv: Pogovor z izvozniki

POGOVOR Z IZVOZNIKI o u činkih rusko-ukrajinske krize na gospodarsko dejavnost slovenskih družb četrtek, 15. maj 2014, ob 10.30 na GZS, Dimičeva 13, dvorana G

Arhiv: Obisk predsednika Boruta Pahorja z delegacijo v Srbiji

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor se bo 29. in 30. maja 2014 mudil na uradnem obisku v Srbiji. Ob tej priložnosti v sodelovanju Uradom predsednika republike, Ministrstvom za zunanje zadeve RS in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo - Agencijo SPIRIT organiziramo spremljevalno gospodarsko delegacijo. sklopu obiska načrtujemo poslovni dogodek – srečanje slovenskih in srbskih gospodarstvenikov s predsednikoma Borutom Pahorjem in Tomislavom Nikolićem. Srečanje bo 30. maja 2014 ob 10.00 v prostorih Privredene komore Srbije, Resavska 13 – 15, v Beogradu.

Arhiv: Dan Afrike

Ljubljana bo letos gostila 3. Mednarodno konferenco Dan Afrike, ki bo potekala 19. in 20. maja 2014. Drugi dan, 20. maja 2014, bo konferenca za slovenske gospodarstvenike, v okviru katere bodo obravnavane tematike naložbenih priložnosti in krepitve gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in afriškimi državami.

Arhiv: Belgija – dežela priložnosti za slovenska podjetja

Ljubljana, 7. maj 2014 – Gospodarstveniki so se na današnjem Poslovnem zajtrku na Gospodarski zbornici Slovenije seznanili s poslovnimi priložnostmi za izvoz in naložbe v Belgiji.

Arhiv: Indijska inženirska podjetja na Poljskem

Več kot 120 vodilnih indijskih inženirskih podjetij se bo med 3. in 6. junijem 2014 v okviru dogodka The India Show predstavilo na največjem poljskem sejmu strojne industrije ITM v Poznanu.

Arhiv: Trajnostni razvoj avtomobilske industrije v srednji in JV Evropi

Vabimo vas na 9. posvet Slovenskega avtomobilskega grozda z naslovom “Trajnostni razvoj avtomobilske industrije v srednji in jugovzhodni Evropi”, bo potekal 9. maja 2014 Kristalni palači BTC-ja, v Kongresni dvorani.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.