Novice


Arhiv: Izhodna gospodarska delegacija v Iran

Gospodarska zbornica Slovenije in Slovensko-iranski poslovni klub v sodelovanju z lokalnimi iranskimi gospodarskimi zbornicami in združenji organizira obisk gospodarske delegacije v tri različne iranske gospodarske centre – Teheran, Rasht in Mashhad. Vodja gospodarske delegacije bo predsednik GZS, mag. Samo Hribar-Milič.

Arhiv: Obisk japonske tehnološke agencije NEDO v Sloveniji

V začetku tedna, 5. in 6. junija 2012, so našo državo obiskali predstavniki Japonske agencije za nove energije in razvoj industrijskih tehnologij – NEDO. Agencija za tehnološki razvoj RS (TIA), Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Društvo slovensko-japonskega prijateljstva so za visoke goste ob tej priložnosti pripravili zanimiv program.

Arhiv: Poslovni forum: Francija in Jugovzhodna Evropa

V sodelovanju s francosko nacionalno agencijo za spodbujanje internacionalizacije UBIFRANCE vabimo zainteresirane slovenske podjetnike, da se 5. in 6. julija 2012 udeležijo poslovnega foruma in multilateralnih medpodjetniških srečanj (B2B) v Sofiji.

Arhiv: Srečanje podjetij regije Alpe Adria

V torek, 5. junija 2012, je v Novi Gorici potekalo srečanje podjetij regije Alpe Adria v organizaciji mreže New Alpe Adria Chamber Network oziroma združenja zbornic omenjene regije.

Arhiv: Srečanje z novimi ekonomskimi svetovalci

Vabljeni na SREČANJE Z NOVIMI EKONOMSKIMI SVETOVALCI na Veleposlaništvih RS v Berlinu, Pragi, Londonu, Pekingu in na Dunaju ter s POOBLAŠČENIM MINISTROM v Tokiu, 13. in 14. junij 2012, Gospodarska zbornica Slovenije

Arhiv: Kako poslovati z Veliko Britanijo, 11.6.2012

Slovenijo bo 11. junija 2012 predvidoma z manjšo delegacijo londonskih finančnikov - investitorjev obiskal Alderman David Wootton, župan londonskega Cityja (The Lord Mayor of the City of London).

Arhiv: Srečanje podjetij iz Avstrije, Italije, Hrvaške in Slovenije

Gospodarska zbornica Slovenije in Mestna občina Nova Gorica, vas v sodelovanju z zbornicami mreže New Alpe Adria, vabi na poslovno srečanje podjetij, ki bo 5. junija 2012 v Casinoju Perla v Novi Gorici.

Arhiv: O obnovljivih virih energije v Güssingu

V četrtek, 31. maja 2012, se je sedem predstavnikov slovenskih podjetij s področja obnovljivih virov energije udeležilo mednarodnega srečanja v Güssingu.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.