Zapri

Novice


Arhiv: ZZZS: Nevštevanje dodatkov v osnovo za nadomestila plač v breme ZZZS

Zavod za zdravstveno zavarovanje RS je pripravil dopolnjeno informacijo glede nevštevanja dodatkov zaradi covid-19 v osnovo za nadomestila plač v breme ZZZS. Informacija je objavljena tudi na posebni spletni strani GZS Poslovne informacije v času koronavirusa, kjer objavljamo tudi trenutno veljavne omejitve in še mnogo drugih koristnih informacij.

Arhiv: Objavljena višina minimalne plače

V četrtkovem Uradnem listu je bila objavljena višina minimalne plače za delo s polnim delovnim časom, opravljeno od 1. januarja 2021. Ta znaša 1.024,24 eura.

Arhiv: Postopki pri testiranju delavcev na COVID 19

MDDSZ je na svoji spletni strani objavilo informacije glede (hitrega) testiranja delavcev na prisotnost virusa SARS-CoV-2, ter cepljenja proti virusu.

Arhiv: Letni posvet članov ZEE

Posvet je namenjen članom ZEE, predstavnikom ostalih podjetij s panoge elektroindustrije ter institucijam znanja na vseh nivojih, RR institucijam, konzorcijem, nevladnim organizacijam in zainteresiranim posameznikom, ki so vpeti v slovensko elektroindustrijo. Osrednja tema letošnjega posveta bo »Razvojna naravnanost protikriznih ukrepov?« z uvodno tezo, da so aktualni (državni) ukrepi – PKP - premalo razvojno usmerjeni in namenjeni bolj podjetjem, ki se borijo za preživetje, premalo pa inovativnim, agilnim in rastočim podjetjem.

Arhivi