Zapri

Arhiv: Slovenski gospodarstveniki se predstavljajo v Milanu FORUM AGENTI MILANO, 24. – 26. november 2016

Na razstavišču MiCo (Milano Congressi) se danes začenja poslovni dogodek, namenjen iskanju poslovnih povezav med ponudniki izdelkov ali storitev na eni ter zastopniki in agenti, ki pokrivajo italijanski trg, na drugi strani.

V okviru tridnevnega poslovnega dogodka bodo potekali individualni sestanki med približno štiristo sodelujočimi italijanskimi in tujimi podjetji z okoli sedem tisoč agenti in zastopniki iz celotne italijanske regije in tujine. Tokratnega dogodka se udeležujejo tudi predstavniki sedmih slovenskih podjetij.

Dogodki, ki jih pod imenom FORUM AGENTI skupaj organizirajo italijanska združenja agentov in zastopnikov, so dobro izhodišče za vstop tujih podjetij na italijanski trg, saj podjetja dobijo veliko osebnih kontaktov, ki lahko vodijo do konkretnih poslov.

Slovenska podjetja se tovrstnih dogodkov udeležujejo že osmič po vrsti. Potem ko so v preteklosti podobni dogodki potekali v Rimu, Neaplju in Veroni, bodo udeležbo slovenskih podjetij v Milanu tudi tokrat skupaj organizirali Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma – SPIRIT, Veleposlaništvo RS v Rimu ter Gospodarski urad RS v Milanu.

Tokratnega dogodka v Milanu se udeležujejo predstavniki sedmih slovenskih podjetij: RESPED LOGISTIKA d.o.o., LEDING d.o.o., FerroČrtalič d.o.o., JUB d.o.o., APIS - VITA d.o.o., SES - Group d.o.o. in PLASTIKA SKAZA d.o.o..

Podrobne informacije: Marko Jare, GZS, e-pošta: marko.jare@gzs.si

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.