Zapri

Arhiv: Na Ljubljanskem gradu podeljenih 50 certifikatov Družbeno odgovoren delodajalec


Gospodarska zbornica Slovenije sodeluje v partnerstvu projekta Družbeno odgovoren delodajalec. Na svečani podelitvi certifikatov Družbeno odgovoren delodajalec, ki jih kot nosilec projekta podeljuje Ekvilib Inštitut, se je dosedanjim prejemnikom pridružilo še 44 podjetij s pristopnim in 6 z naprednim certifikatom. Doslej je pristopni certifikat že prejelo 63 podjetij, v postopek pridobivanja pa je skupaj vključenih kar 196 podjetij in organizacij.

Kar 87 % prejemnikov certifikata izmed gospodarskih družb, je članov GZS.

Čedalje večja ozaveščenost delodajalcev o pomenu izvajanja ukrepov in aktivnosti na področju družbene odgovornosti, s katerimi krepijo organizacijsko kulturo in ugled blagovne znamke delodajalca ter vplivajo na celovito zaposlitveno izkušnjo, hkrati pa  vseprisotna bitka za kadre, rezultirajo tudi v velikem številu prijav v postopek certificiranja,« je na podelitvi izpostavil Gašper Zakrajšek, vodja projekta certifikat Družbeno odgovoren delodajalec na Ekvilib Inštitutu

Prejemnike certifikatov je nagovorila in jim čestitala tudi direktorica osrednjeslovenske regije na GZS Marjana Majerič.

Več na: https://certifikatdod.si/novice/

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.