Novice


Arhiv: Četrtkova izvozna svetovanja, 8. april 2021

Člane GZS vljudno vabimo na individualna izvozna svetovanja, ki jih za vas pripravljajo sodelavci Centra za mednarodno poslovanje (CEMP). Svetovanja potekajo v obliki 30 minutnega spletnega individualnega pogovora o izvoznih usmeritvah, izzivih ter pogojih poslovanja na izbranih izvoznih trgih. V tokratnem Četrtkovem izvoznem svetovanju, ki bo 8. aprila 2021, med 9. in 12. uro, vam bodo na voljo svetovalci za trge Madžarske, Rusije in Združenih narodov.

Arhiv: Poslovni klepet "Business Talk" No 2021/9, torek 6.4.2021

V Centru za mednarodno poslovanje so pripravili serijo virtualnih poslovnih klepetov pod imenom Business Talks. Naslednji se bo odvijal v torek, 6. aprila 2021 ob 14. uri po slovenskem času. Gost bo Dr. Maurício Prazak, partner v odvetniški pisarni FIUS Law Office in predsednik IBREI iz São Paula v Braziliji. IBREI je samostojna in neprofitna poslovna organizacija, katere glavni namen je povezovanje brazilskih poslovnežev, podjetij in inštitucij s poslovnimi priložnostmi na tujih trgih po svetu.

Arhiv: USPOSABLJANJE ZA MENTORJE V PODJETJIH - začetek 17. maj 2021

Prijavite se na 3-dnevno (24 pedagoških ur) pedagoško-andragoško usposabljanje mentorjev v podjetju, ki bo potekalo 17., 18. in 27. maja 2021 na CPU. Uporaba je namenjena vsem tistim, ki v podjetjih sprejemajo vajence in študije na praktičnem usposabljanju z delom (PUD) in študente višjih strokovnih šol na praktičnem izobraževanju (PRI). Udeleženci se usposobijo za izvajanje poučevanja (prenašanja znanja in kompetenc) na mlade, ki se izobražujejo za pridobitev prvega poklica in na sodelavce, ki se prvič vključujejo v delovni proces.

Arhivi