Novice


Arhiv: Velik interes italijanskih agentov

Če so do sedaj italijanske poslovne konference in srečanja večinoma potekala v severnem delu Italije, pa se je med 10. in 12. majem letos prvič odvila poslovna borza v italijanski prestolnici, in sicer na novem sejmišču Fiera Nuova di Roma.

Arhiv: Ruska noč

Agencija Pira iz Murske Sobote vabi v petek, 24. maja 2013, v Hotelu Diana v Murski Soboti na družabno poslovno srečanje Ruska noč s prikazom ruske tradicije ter kulinarike. Dogodek se bo odvijal v hotelu Diana v Murski Soboti.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: KANADA

V okviru Poslovnega zajtrka na GZS 4. junija 2013 bosta Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo Kanade iz Budimpešte v sodelovanju z Ministrstvom RS za zunanje zadeve pripravila dogodek, namenjen poslovanju s Kanado. Ob tej priložnosti bomo predstavili gospodarski položaj Kanade in izkušnje slovenskih podjetij, ki že poslovno sodelujejo s to državo. Svoje načrte in cilje pri poslovanju z našo državo pa bodo na drugi strani predstavili tudi nekateri predstavniki kanadskih podjetij.

Arhiv: Seminar: Kako poslovati v Kazahstanu

Seminar: KAKO POSLOVATI V KAZAHSTANU, Pripravljalni seminar pred obiskom gospodarske delegacije v Republiki Kazahstan, Ponedeljek, 27. maj 2013, ob 13. uri, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana C / I. nadstropje

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: INDIJA

Slovenske poslovneže, ki jih zanima priprava poslovnega načrta za uspešen nastop na indijskem trgu, Center za mednarodno poslovanje pri GZS vabi na Poslovni zajtrk INDIJA, ki bo 14. junija 2013 od 10.00 do 12.00 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana. Osrednji gost srečanja bo Ravi Chaudhry.

Arhiv: Obisk podjetij iz Tatarstana

Vljudno vabljeni na srečanje z namestnikom ministra za industrijo in trgovino Republike TatarstanIldarjem Mingalejev in predstavniki štirih podjetij iz Tatarstana. Srečanje bo v torek, 21. maja, s pričetkom ob 9. uri na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (dvorana A, 1. nadstropje).

Arhiv: Obisk predsednika Pahorja z delegacijo v Zagrebu

V okviru uradnega obiska predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja 9. in 10. maja na Hrvaškem je Zagreb obiskala tudi številčna delegacija slovenskih gospodarstvenikov. Delegacija se je udeležila priložnostnega slovensko hrvaškega gospodarskega foruma v organizaciji hrvaške in slovenske gospodarske zbornice.

Arhiv: Jutranja kava na GZS: HONG KONG

POGOVOR Z BERNARDOM LAU-om GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza (7. nadstropje) ponedeljek, 27. maj 2013, od 9.00 do 10.00 O aktualnih gospodarskih razmerah in potencialnih poslovnih priložnostih za slovensko gospodarstvo v Hong Kongu in zaledju Biserne reke na Kitajskem, bo tekla beseda na Jutranji kavi na GZS z gostom BERNARDOM LAU-om, častnim konzulom Republike Slovenije v Hong Kongu.

Arhiv: Iran: Sedaj je čas za posel

Ljubljana, 9. maja 2013 – Kljub mednarodnim sankcijam je tudi sedaj mogoče izkoristiti številne odprte poslovne priložnosti na iranskem trgu, je poudaril dr. Mohammad Nahavandian, predsednik Iranske gospodarske zbornice na današnji poslovni konferenci na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS).

Arhiv: Afrika - celina poslovnih priložnosti

Ljubljana, 8. maja 2013 – Več kot 80 slovenskih gospodarstvenikov se je udeležilo današnjega drugega afriškega dne, na katerem je po plenarnem delu potekalo okoli 200 individualnih razgovorov s predstavniki sedmih afriških veleposlaništev. Dogodek je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.