Novice


Arhiv: Ustanovitev Slovensko – ukrajinskega poslovnega sveta

V želji, da bi izkoristili tradicionalno dobre odnose z Ukrajino ter številne priložnosti na tem 45-milijonskem trgu na osnovi pobud podjetij ustanavljamo »Slovensko – ukrajinski poslovni svet«. Ustanovna skupščina poslovnega sveta bo v torek, 10. septembra v dvorani B (1. nadstropje), predvidoma ob 14. uri, ko naj bi Gospodarsko zbornico Slovenije obiskal zunanji minister Ukrajine Leonid Kozhara.

Arhiv: Pogovori z novim veleposlanikom na Nizozemskem

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Nizozemsko želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na nizozemskem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z Romanom Kirnom, ki bo v kratkem nastopila mandat veleposlanika na Veleposlaništvu RS na Nizozemskem. Pogovori se bodo odvijali v torek, 10. septembra 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi 4 v IV. nadstropju.

Arhiv: Pogovori z novo veleposlanico v Indiji

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Indijo želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na indijskem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z Darjo Bavdaž Kuret, ki bo v kratkem nastopila mandat veleposlanice na Veleposlaništvu RS v New Delhiju. Pogovori se bodo odvijali v četrtek, 12. septembra 2013, med 10.00 in 17.00 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi 1 v I. nadstropju.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.