Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v BiH

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije od 2. do 3. oktobra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Bosno in Hercegovino. Delegacija bo potekala v času uradnega obiska predsednika Državnega zbora Republike Slovenije Janka Vebra v BiH.

Arhiv: Gospodarska delegacija na Kitajsko

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije od 21. in 23. oktobra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Kitajsko (Čengdu). V okviru delegacije se bodo podjetja udeležila poslovnega dogodka »EU-China Business&Technology Cooperation Fair VIII« in B2B sestankov.

Arhiv: Poslovanje evropskih podjetij na Kitajskem

Direktorje slovenskih podjetij, ki imajo svoje poslovne enote ali predstavništva na Kitajskem, vljudno vabimo na interaktivno srečanje, ki ga organiziramo ob obisku predsednika EUCCC – EU gospodarske zbornice na Kitajskem - Davida Cucina z vodilnima sodelavcema, zadolženima za področje avtomobilskih komponent in logistike, v Sloveniji. Srečanje bo v petek, 4. oktobra 2013, v Poslovni oazi Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana. Ura srečanja je trenutno še v usklajevanju in jo bomo javili naknadno. Delovni jezik srečanja bo angleščina.

Arhiv: Srečanje s častnima konzuloma RS v Kanadi

V okviru priprav na obisk slovenske gospodarske delegacije v Kanadi vabimo vse zainteresirane predstavnike slovenskega gospodarstva na predstavitev možnosti za gospodarsko in trgovinsko sodelovanje s to državo. Na poslovnem dogodku, ki bo v prostorih GZS v torek, 24. septembra, med 9.00 in 11.00 v dvorani E v medetaži, bodo predstavljeni pogledi in izkušnje obeh gostov iz Kanade, svojo prisotnost na dogodku pa so napovedali tudi predstavniki Veleposlaništva Kanade iz Budimpešte.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: Nigerija

Arhiv: Investiranje v Srbiji

Priložnosti in pogoji za poslovno investiranje v srbskih mestih in občinah v četrtek, 12. septembra 2013 ob 9.00 v dvorani C (in B) GZS, Dimičeva 13, Ljubljana V sodelovanju s »Srbsko slovenskim poslovnim klubom Slovenija« pripravljamo poslovno-informativno konferenco in medpodjetniška srečanja na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v srbskih mestih in občinah.

Arhiv: Individualna srečanja s predstavnikom Hong Kong Investa

Poslovneže, ki se zanimajo za poslovne in investicijske priložnosti v Hong Kongu, vabimo, da se udeležijo individualnih srečanj s predstavnikom podjetja Invest Hong Kong, direktorjem za pospeševanja investicij, dr. Wing-Hin Chungom. Srečanja se bodo odvijala v ponedeljek, 16. septembra 2013, med 15. in 18. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi 1 v I. nadstropju.

Arhiv: Poslovna srečanja podjetnikov iz nekdanje Jugoslavije

V času evropskega prvenstva v košarki EUROBASKET 2013 organiziramo v Ljubljani redno srečanje predsednikov gospodarskih zbornic iz območja nekdanje Jugoslavije. Ker želimo letošnji osrednji športni dogodek v Sloveniji izkoristiti tudi za mednarodno promocijo slovenskega gospodarstva in navezavo novih poslovnih stikov, smo ob tej priložnosti v goste povabili tudi gospodarstvenike. Poslovni dogodek bo na GZS (Dimičeva 13, Ljubljana), in sicer v petek, 6. septembra 2013, ob 9. uri.

Arhiv: Velika Britanija in Severna Irska: Poiščite tržne niše

Ljubljana, 4. september 2013 – Na današnjem Poslovnem zajtrku na GZS so gospodarstveniki izmenjevali informacije o poslovanju v Veliki Britaniji in na Severnem Irskem, pri čemer sta svoje poglede in izkušnje predstavili častna konzulka Suzanne Hill in mag. Mija Lorbek.

Arhiv: Povezovanje na področju visokih tehnologij

Slovensko - ruski poslovni svet je ob robu Strateškega foruma na Bledu organiziral Slovensko - rusko visokotehnološko konferenco, ki so se je udeležili predstavniki slovenskih visokotehnoloških podjetij in centrov odličnosti, predstavnika ruskega visokotehnološkega grozda medicinskih tehnologij in sklada tveganega kapitala ter drugi.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.