Novice


Arhiv: Razširite svoje prodajne kanale v nordijsko regijo.

Je vaše podjetje proizvajalec ekoloških živil ali naravnih proizvodov, ki želi širiti svoje prodajne kanale v nordijski regiji in bi želelo navezati poslovne stike z distributerji, grosisti, agenti, kupci omenjene regije? Če je odgovor pritrdilen, vas vljudno vabimo k udeležbi na B2B srečanjih, ki bodo potekala 14. in 15. novembra v švedskem Malmöu.

Arhiv: INDIJA: Obvezno testiranje in certifikacija telekomunikacijske opreme

Spoštovani, s strani veleposlaništva Republike Slovenije v New Delhiju smo prejeli informacije o obveznem testiranju in certifikaciji telekomunikacijske opreme.

Arhiv: Nove indijske uvozne tarife

Spoštovani, s strani ministrstva za zunanje zavede smo prejeli seznam proizvodov za katere je vlada Indije povišala uvozne tarife.

Arhiv: Visoke kazni za nepravilno napotitev delavcev v Francijo

Gospodarska zbornica Slovenije je v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo organizirala strokovni seminar o napotitvi delavcev na delo v Francijo.

10 nasvetov za poslovanje s Kubo

10 nasvetov za poslovanje s Kubo

Kuba predstavlja velik poslovni in investicijski potencial, a morajo zainteresirana podjetja upoštevati določene posebnosti.

Arhiv: Obisk palestinskih poslovnežev v Sloveniji

Palestinska delegacija združenja špediterjev in carinskih posrednikov, je na Slovensko-palestinskem poslovnem forumu, ki je bil 5.septembra 2018 v Kopru, predstavila perspektive bodočih gospodarskih poslov, začenši s priložnostmi za slovensko transport logistiko.

Arhiv: 3rd International Mayors Summit 2018

Vabilo na 3rd International Mayors Summit 2018, 19. okrobra 2018 v Kijevu

Arhiv: Tudi letos srečanja z italijanskimi agenti v Milanu

Slovenska podjetja vabimo na predstavitev možnosti sodelovanja na poslovnem dogodku FA Milano 2018.

Arhiv: Največji investicijski potenciali Indonezije so na področju infrastrukture, strojegradnje, elektronike, pomorstva ter turizma.

Na Centru za mednarodno poslovanje pri GZS, smo 29. avgusta 2018 organizirali dogodek: Predstavitev investicijskih priložnosti v Indoneziji ter sejma Trade Expo Indonezija

Arhiv: Na tuje trge s pomočjo državnih spodbud

Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) so v torek, 28. avgusta 2018, predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) predstavili niz obstoječih in novih instrumentov za sofinanciranje aktivnosti malih in srednjih podjetij v mednarodnem poslovanju.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.