Novice


Arhiv: 2. dan Afrike

Gospodarska zbornica Slovenije organizira v sredo, 8. maja 2013 ob 9. uri v dvorani A (1. nadstropje) 2. dan Afrike.

Arhiv: Denar je, zaupanja ni

Ljubljana, 11. aprila 2013 – Kakšne so možnosti za ponovno vzpostavitev zaupanja med bankami in podjetji v Sloveniji, so se spraševali ugledni domači in tuji govorci na današnji poslovni konferenci na Gospodarski zbornici Slovenije. Dogodek, ki je požel veliko zanimanja med domačimi podjetji, pa tudi finančnimi in drugimi ustanovami, je organiziral Slovensko – ruski poslovni svet v sodelovanju s Sberbank banko.

Arhiv: Indija po Indiji

V začetku januarja so se v podjetju Ferročrtalič International d.o.o. na skupnem srečanju prvič sestali člani januarske vladno gospodarske delegacije v Indijo.

Arhiv: Poslovna akademija internacionalizacije

Ekonomska fakulteta, Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo vabijo na »POSLOVNO AKADEMIJO INTERNACIONALIZACIJE«

Arhiv: Webinar: Zaposlovanje tujcev v Italiji

V okviru brezplačnega spletnega seminarja z naslovom »Zaposlovanje tujcev v Italiji«, ki bo 10. aprila 2013, bodo prikazane najpogostejše oblike delovnih dovoljenj, ki se uporabljajo v okviru migracije.

Arhiv: Kosovski poslovneži za okrepitev sodelovanja

Ljubljana, 4. april 2013 – Blagovna menjava med Slovenijo in Kosovom je relativno nizka in že nekaj let stagnira, a priložnosti za sodelovanje ne manjka. To je bil eden od vsebinskih poudarkov današnje poslovne konference, ki jo je Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z ameriško gospodarsko zbornico za Kosovo pripravila ob obisku kosovske poslovne delegacije na GZS.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.