Zapri

Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija na Poljsko

OBISK DELEGACIJE NA POLJSKO (Krakow) PRESTAVLJEN NA SREDINO DECEMBRA

Obveščamo slovenska podjetja, da je obisk slovenskih gospodarstvenikov v Krakow na Poljskem , ki smo ga načrtovali 21. in 22. novembra letos, na željo poljskih organizatorjev prestavljen na 16. in 17. december. Podjetja, ki bi se želela pridružiti delegaciji, se lahko prijavijo najkasneje do ponedeljka, 11. novembra.

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Veleposlaništvom RS v Varšavi in Gospodarsko zbornico v Krakovu od 16. in 17. decembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Poljsko, Krakov.

Dvodnevni obisk predstavnikov slovenskih podjetij v Krakovu, drugem največjem poljskem mestu in pomembnem centru poljske industrije) je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov in pridobivanju informacij o poslovnem okolju in možnostih za skupno sodelovanje s podjetji iz Malopoljskega vojvodstva.

V okviru obiska bo organizirana poslovna konferenca in individualni pogovori med podjetji (v soorganizaciji Gospodarske zbornica iz Krakova) ter obisk posebne ekonomske cone.

Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi, hotelske namestitve in morebitni drugi dodatni stroški) krijejo udeleženci sami. Za udeležence delegacije bo organiziran skupinski prevoz na relaciji Ljubljana – Krakov in hotelska namestitev. V kolikor želite, da kot organizatorji delegacije poskrbimo za omenjene storitve oz. želite potovati skupaj s člani gospodarske delegacije, prosimo, da nam to sporočite.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da se udeležite delegacije in izkoristite priložnost za navezavo novih poslovnih stikov.

Glede na to, da je število udeležencev v delegaciji omejeno, vas prosimo, da nam na elektronski naslov: marko.jare@gzs.si čimprej pošljete izpolnjeno prijavnico. Prijave bomo sprejemali do 11. novembra 2013 oziroma do zasedenosti razpoložljivih prostih mest.

Dodatne informacije: Marko Jare , tel. 01/5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.

PRIJAVNICA

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.