Zapri

Novice


Arhiv: Obisk sejma LOGITRANS v Istanbulu, 21. - 24.11.2013


Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije (Združenje za promet in Center za mednarodno poslovanje) od 21. do 24. novembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo - poslovni obisk transportno logističnega sejma LOGITRANS v Istanbulu (
Istanbul World Trade Center - Istanbul Expo Center).

Transportno - logistični sejem Logitrans v Istanbulu (v organizaciji Messe München International) postaja vse bolj pomembno stičišče poslovnežev in strokovnjakov na področju transporta in logistike, Turčija pa vse pomembnejša regionalna gospodarska velesila, ki vzbuja veliko zanimanje tudi med slovenskimi poslovneži. Lani je tako 6. Logitrans privabil 194 razstavljalcev iz 16 držav in preko 12.600 obiskovalcev iz 53 držav.

Na letošnjem sejmu se bo na lastnem razstavnem prostoru predstavila tudi Luka Koper. V povezavi s predstavitvijo našega največjega logista želimo k obisku sejma pritegniti slovenska podjetja s področja transporta in logistike ter povezanih dejavnosti (IT podpora, skladiščna in transportna oprema, posredovanje in ostale podporne storitve). V sklopu obiska sejma se bomo udeležili poslovnega dogodka v okviru predstavitve Luke Koper, sejem pa ponuja tudi številne druge priložnosti za navezavo novih poslovnih stikov z lokalnimi in mednarodnimi partnerji.

OKVIRNI PROGRAM obiska sejma:

Datum Ura Vsebina
Četrtek,
21. 11. 2013
13.00

14.35 – 17.50

18.00 – 20.00

20.00 –
zbor udeležencev na brniškem letališču (individualno)
polet proti Istanbulu (letališče Atatürk)

transfer in nastanitev v hotelu Avantgarde Hotel Taksim**** v Istanbulu
skupna večerja delegacije
Petek,
22. 11. 2013
9.00 – 18.00 obisk sejma (transfer) in
poslovni dogodek / srečanje na razstavnem prostoru Luke Koper
Sobota,
23. 11. 2013
  prosto za individualne programe
Nedelja,
24. 11. 2013
9.15 – 10.00

12.25 – 13.40
prevoz do letališča Atatürk

polet proti Ljubljani (letališče Brnik)

Kotizacije ni.

Individualne stroške
udeležbe v poslovni delegaciji - skupinskem obisku sejma Logitrans (letalski prevoz in hotel) krijejo udeleženci sami. Okvirni informativni strošek povratnega letalskega prevoza (v ekonomskem razredu s taksami) in hotelske namestitve (3 nočitve) je 580 evrov na osebo, v kolikor želite da kot organizatorji delegacije poskrbimo za omenjene storitve oz. želite potovati skupaj s člani gospodarske delegacije. Udeleženci poravnajo navedene stroške neposredno ponudniku HRG Slovenia, O-Tours d.o.o., Ljubljana, po prejetem računu.

Zgornji okvirni stroški veljajo v primeru udeležbe vsaj 10 udeležencev.

Izpolnjene prijavne obrazce pošljite na e-naslov: robert.sever@gzs.si.

Prijave za obisk sejma sprejemamo do torka, 22. oktobra 2013 do 12.00 ure.

Vljudno vabljeni!

PRIJAVNICA

Info: za poslovni obisk Turčije slovenskim državljanom vizum ni potreben, vendar pa mora biti potni list ob vstopu v Turčijo veljaven še najmanj 6 mesecev in mora imeti vsaj eno prazno stran za žige turških mejnih organov.

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.