Zapri

Novice


Arhiv: Konferenca slovenskih izvoznikov

Časnik Finance vljudno vabi na Konferenco slovenskih izvoznikov, ki bo 1. julija 2014 na Fužinskem gradu v Ljubljani med 15.00 in 19.30.

  • Na konferenci boste lahko prisluhnili ekskluzivnemu predavanju Marcela Fratzscherja, enega najvplivnejših nemških ekonomistov in direktorja nemškega inštituta za ekonomske raziskave DIW Berlin, ki je eden izmed vodilnih raziskovalnih inštitutov in pravi laboratorij idej v Evropi.
  • Izvozni trg na Poljskem nam bosta predstavila Jacek Pryczek, glavni direktor Goodyear Dunlop Srednje Evrope, in nj. eksc. Cezary Król, veleposlanik Republike Poljske. O finančni podpori slovenskemu izvozu se bomo pogovarjali s Stefanom Vavtijem, predsednikom uprave UniCredit banke in Sibilom Svilanom, predsednikom uprave SID banke.
  • Na okrogli mizi, kjer bo v ospredju povezovanje velikih in malih izvoznikov, se nam bodo pridružili Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja, Stojan Petrič, predsednik uprave Kolektorja, in Janez Škrabec, direktor Rika.V sklepnem delu konference pa bomo v pogovoru z ministrom za zunanje zadeve Karlom Erjavcem govorili o trenutnem stanju slovenskega izvoza in ciljih za prihodnost. Pridružila pa se nam bosta tudi zunanji minister Karl Erjavec in minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Metod Dragonja

Pridružite se nam in prisluhnite številnim slovenskim in tujim strokovnjakom, ki bodo z nami delili svoje znanje in izkušnje. Udeležba za člane Gospodarske zbornice Slovenije znaša le 35 €, prijavo pa lahko oddate prek spletnega obrazca, ki vam je na voljo na: www.finance-akademija.si/izvozniki.
 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.