Zapri

Novice


Spletno mesto vašega podjetja naj izstopa iz množice!


V torek, 13. junija 2019, smo na Gospodarski zbornici Slovenije v okviru projekta EXPEDIRE organizirali brezplačno delavnico »Kako do boljše pozicije spletne strani« v izvedbi Mirjane Busančić in Monike Jensterle iz podjetja Vsi.si. Pomembnost teme, povezanih s pojavnostjo na svetovnem spletu, so prepoznala mnoga mala in srednja podjetja, saj je obiskanost tovrstnih delavnic zelo dobra.

Večina podjetij skrbi za všečno in uporabniku prijazno predstavitveno spletno stran. Zaradi optimiziranja sredstev pa velikokrat ne naredijo koraka dlje - to je optimiziranje spletne strani, da bi s tem pridobili boljšo vidnost, večjo frekvenco obiska in posledično regeneriranje posla. Strokovnjaki na tem področju so gotovo v podjetju Vsi.si, zato smo jih povabili k predstavitvi aktualnih tem. 

Ker gre za kompleksno področje, je potrebno teme delavnice omejiti le na en smiseln sklop. Na tokratni brezplačni delavnici v okviru projekta EXPEDIRE sta predavateljici udeležencem predali praktična znanja in navodila za dosego boljše vidnosti na spletu. Pred samim začetkom je treba poznati URL-je, ki so prijazni brskalnikom in uporabnikom ter pomen uporabe pravih ključnih besed za naslove, opise, poimenovanje slik, vsebine, itd. Nato lahko začnete izboljševati vsebine in interne povezave spletne strani vašega podjetja.

Projekt EXPEDIRE omogoča udeležencem delavnice še dodatno brezplačno 3-urno individualno svetovanje s strokovnjakinjama.

 

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.