Novice


Arhiv: Brezplačni spletni seminar: Nagrade za preseganje kvote in oprostitev plačila prispevka, 14. 5. 2024 ob 9. uri

Veste, do katerih finančnih vzpodbud ste upravičeni, če zaposlujete več invalidov, kot bi jih morali ter katere vzpodbude vam pripadajo, če imate status samostojnega podjetnika?

Arhiv: Vabljeni na največji Sejem zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji, 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

Vabljeni na največji Sejem zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji, 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani! Pridobite informacije o delovnih mestih, štipendijah, poklicih, zaposlovanju doma in v tujini in mnogo več ... Vstop je prost.

Arhiv: EXPO 2027 Belgrade in poslovanje v Srbiji

V sodelovanju s Srbskim poslovnim klubom Slovenija in Javno agencijo SPIRIT Slovenija organiziramo tradicionalno poslovno-informativno srečanje na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v izbranih srbskih mestih in občinah. Tokrat dogodek dopolnjujemo s predstavitvijo poslovnih priložnosti za slovenska izvajalska in storitvena podjetja, ki jih nudi vključitev v pripravo in izvedbo EXPO 2027 v Beogradu.

Arhiv: Oblikovanja vseevropske opredelitve srednje velikih podjetij - pripombe do 30. 4. 2024

Evropska komisija ocenjuje možnost oblikovanja vseevropske opredelitve srednje velikih podjetij. Trenutno se pripravlja dokument o stališču v podporo novi kategoriji srednje velikih podjetij v EU.

Arhiv: Predlog Zakona o digitalizaciji zdravstva - pripombe do 26. 4. 2024

12.4.2024 je Ministrstvo za zdravje na svoji spletni strani objavilo predlog Zakona o digitalizaciji zdravstva.

Arhiv: Investiranje in poslovanje v Srbiji

V sodelovanju s Srbskim poslovnim klubom Slovenija in Javno agencijo SPIRIT Slovenija, organiziramo tradicionalno poslovno-informativno srečanje na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v izbranih srbskih mestih in občinah.

Arhiv: Seminar: Širitev mednarodnih obzorij – poslovne priložnosti v Kanadi na področju krožnega gospodarstva in čistih tehnologij

Širitev mednarodnih obzorij – poslovne priložnosti za poslovanje s Kanado na področju krožnega gospodarstva in čistih tehnologij EU ima vzpostavljen poseben program za pomoč pri vstopu na kanadski trg.

Arhiv: Obisk poslovne delegacije iz Kayserija (Turčija)

Slovenijo bo obiskala turška poslovna delegacija, ki jo bo vodil častni konzul Republike Slovenije v Turčiji iz mesta Kayseri, gospod Harun Hasyüncü.

Arhiv: UIL: Dan intelektualne lastnine - brezplačno spletno predavanje

Vsako pomlad, 26. aprila, obeležujemo svetovni dan intelektualne lastnine. Ta dan je priložnost, da poudarimo vlogo, ki jo imajo pravice intelektualne lastnine pri spodbujanju inovativnosti in ustvarjalnosti. Kampanji se z različnimi aktivnostmi pridružujejo tudi na Uradu za intelektualno lastnino, med drugim z brezplačnim spletnim predavanjem za širšo javnost 24. aprila.

Arhiv: Kako pripraviti dobro predstavitev

Arhivi