Novice


Arhiv: ONLINE ATTESTATION INFORMATION FOR THE COMPANIES IN SLOVENIA

Koristne informacije za člane Gospodrske zbornice Slovenije

Arhiv: Predstavitev Slovenske hiše na ZOI v Južni Koreji

Poleg promocije slovenskega športa, kulture, turizma in kulinarike je to lahko tudi idealna priložnost za slovenska podjetja, ki se želijo predstaviti ne samo korejskim, ampak tudi ostalim tujim potencialnim kupcem, uvoznikom, poslovnim partnerjem in širši javnosti.

Arhiv: Obisk mladih poslovnežev iz Turčije

Slovenijo je obiskala skupina 17 poslovnežev, članov Združenja mladih poslovnežev turške Egejska regije - EGIAD. Gre za asociacijo, ki je po svojih vrednotah in viziji sorodna tudi pri nas delujočima YES in CEED Slovenia.

Arhiv: Predstavitev razvojnih projektov UNIDO v BiH Slovenskim podjetjem

V organizaciji CEMP, UNIDO in MGRT smo 25.10.2017 pripravili srečanje z BiH podjetji vključenimi v program razvojne pomoči UNIDO na področju čistejše in učinkovitejše proizvodnje

Arhiv: Novi posli na Poljskem za Slovenske agroživilce

V okviru obiska je delegacija prvi dan obiskala mesto Parczew na jugovzhodu Poljske kjer se je udeležila svečane otvoritve nove proizvodne linije v podjetju Wytwornia Octu i Musztardy katerega lastnik je uspešen slovenski poslovnež g. Matej Hojnik, ki je hkrati tudi lastnik podjetja Apis Vita v Hočah pri Mariboru in predsednik slovensko poljskega poslovnega kluba Triglav Rysy. Dogodka v Parczewu so se udeležili tudi predstavniki nekaterih lokalnih trgovcev in distributerjev s katerimi so naši gospodarstveniki opravili poslovne pogovore.

Arhiv: O razvojnih projektih UNIDO v BiH

V organizaciji CEMP, UNIDO in MGRT smo 25.10.2017 pripravili srečanje z BiH podjetji vključenimi v program razvojne pomoči UNIDO na področju čistejše in učinkovitejše proizvodnje.

Arhiv: Sestanek z Ameriškimi podjetji

Ameriško veleposlaništvo iz Zagreba vabi zainteresirana slovenska podjetja, da se v ponedeljek 23. oktobra 2017 udeležijo poslovnega dogodka, ki je namenjen sestankom z Ameriškimi podjetji, ki iščejo poslovne kontakte v regiji.

Arhiv: Mreženje z ameriškimi podjetji

Veleposlaništvo ZDA iz Zagreba vabi zainteresirana slovenska podjetja k udeležbi vse, ki iščejo poslovne kontakte v regiji.

Arhiv: Strokovni seminar: Napotitev delavcev v Avstrijo

Na Gospodarski zbornici Slovenije smo v petek (6. oktobra 2017) že tretjič v letošnjem letu, pripravili strokovni seminar na temo napotitev delavcev v Avstrijo. Tokratna izvedba seminarja je bila izvedena v sodelovanju z Gospodarsko zvezo v Celovcu, pisarno LietinerLeitner, odvetniško pisarni Blaž Pate ter odvetniško pisarno Grilc Vovk Škof v Celovcu.

Arhiv: E-NOVIČKE št. 2

V tokratnih novičkah na kratko povzemamo projektne aktivnosti v preteklih šestih mesecih.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.