Novice


Arhiv: Dobro obiskane delavnice za optimizacijo spletnih strani

V okviru projetka Interreg – IRIC smo v CEMP pripravili delavnico - Postanite vidni na spletu doma in v tujini ter povečajte prodajo, ki je bila zaradi velikega zanimanja izvedena 3 krat. Na intenzivni celodnevni delavnici je imel vsak udeleženec možnost po korakih urediti On Site SEO (optimizacijo) svoje spletne strani in tako izboljšati svoje znanje glede vidnosti na spletu in tehničnega dela On Site optimizacije

Arhiv: Obisk Trenta v Italiji s slovenskimi inovativnimi podjetji

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Rimu vabi slovenska inovativna podjetja na skupni obisk Trenta v Italiji.

Arhiv: EU-GCC poslovni forum

Na sedežu Kuvajtske gospodarske zbornice v Kuwait City bo v času 19.-20.03.2019 potekal EU-GCC poslovni forum.

Arhiv: Nizozemska: Globalni podjetniški vrh

V Haagu bo 4. in 5. junija 2019 potekal Globalni podjetniški vrh 2019 (GES 2019), kamor so dobrodošli talentirani podjetniki z inovativnimi rešitvami iz petih področij GES 2019 (kmetijstvo, vode, zdravje, energija in povezljivost).

Arhiv: Nov javni razpis v Gruziji

Posredujemo novico o javnem razpisu za gradnjo tunela na odseku Kvesheti – Kobi.

Arhiv: Letni sprejem GZS

29. januarja 2019, je na GZS potekal tradicionalni letni sprejem za udeležence izhodnih delegacij GZS in diplomatske ter konzularne predstavnike. Dogodku je prisostvovalo blizu 200 udeležencev, ki so druženje v okviru dogodka izkoristili za ohranjanje in vzpostavljanje poslovnih stikov.

Arhiv: Preko 100 udeležencev gospodarske delegacije v Beograd

V ponedeljek, 28. januarja je Srbijo in Beograd obiskala stočlanska delegacija slovenskih poslovnežev. Ob priložnosti uradnega obiska predsednika Republike Boruta Pahorja so Agencija SPIRIT, Ministrstvo za zunanje zadeve RS, Slovenski poslovni klub ter GZS in srbska gospodarska zbornica organizirali srbsko slovenski poslovni forum, ki se ga je udeležilo preko 500 predstavnikov podjetij in institucij iz obeh držav.

Arhiv: Sporazum o socialni varnosti z Združenimi državami Amerike

S 1. februarjem 2019 bo stopil v veljavo Sporazum Republike Slovenije z Združenimi državami Amerike o socialni varnosti. Ta bo olajšal koriščenje pravic ljudem, ki so v pokojninskem in invalidskem zavarovanju obeh pogodbenic dopolnili določeno zavarovalno dobo.

Arhiv: 60% kritje stroškov udeležbe v gospodarski delegaciji

Slovenski podjetniški sklad v letu 2019 uvaja program spodbud za mikro, mala in srednje velika podjetja- t.i. »VAVČERJE«.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.