Novice


Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: KLIC AFRIKE

Poslovni zajtrki na GZS: Klic Afrike Kako na trge Gambije, Gvineje Bisao in Gvineje? GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana B (1. nadstropje), sreda, 17. oktober 2012

Arhiv: Mednarodni trgovinski sejem DITF

Osemnajsti bangladeški mednarodni trgovinski sejem DITF, ki se bo odvijal v Daki med 1. in 31. januarjem 2013, ponuja priložnost navezave poslovnih stikov na področjih tekstila in oblačil, usnja in usnjenih izdelkov, strojev in opreme, farmacevtike, preprog, kemične industrije, kozmetične industrije, prehrane, električne in elektronske industrije, športnih artiklov, sanitarnih proizvodov …

Arhiv: Srečanje podjetij s predsednikom EU zbornice na Kitajskem

Predstavniki slovenskih podjetij, ki so vpeta v poslovanje s kitajskim trgom, so v okviru interaktivnega srečanja s predsednikom EU gospodarske zbornice na Kitajskem (EUCCC), ki ga je 3. oktobra 2012 pripravila Gospodarska zbornica Slovenije, predstavili aktualne izzive, s katerimi se dnevno soočajo pri poslovanju s kitajskimi podjetji in institucijami.

Arhiv: B2B srečanja z malezijskimi proizvajalci in izvozniki

Izvozna promocijska agencija malezijske vlade Malaysia External Trade Development Corporation (MATRADE) 28. novembra 2012 organizira B2B srečanja potencialnih kupcev iz tujine z malezijskimi proizvajalci in izvozniki v okviru sejma INTRADE 2012.

Arhiv: O priložnostih za kovinsko-predelovalno industrijo v Avstriji

Gospodarska zbornica Slovenije in Austrian Business Agency vas 13. novembra 2012 vabita na strokovni seminar, na katerem bodo predstavljene priložnosti za podjetja s področja kovinsko-predelovalne industrije, ki bi želela vstopiti na avstrijski trg, ter primeri dobrih praks slovenskih podjetij, ki so na avstrijski trg že vstopila.

Arhiv: Srečanje z novim političnim svetovalcem v Rimu

Slovenskim podjetjem, ki že poslujejo ali nameravajo vstopiti na italijanski trg, želimo omogočiti individualne predstavitve njihovih aktivnosti novemu političnemu svetovalcu in namestniku veleposlanika na Veleposlaništvu RS v Rimu, pristojnemu za Italijo, Tunizijo in Libijo. S tem namenom Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve RS organizira individualna srečanja, ki bodo v četrtek, 11. oktobra 2012 od 9.00 do 16.00 ure, v sejni sobi 3 / 3. nadstropje na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.