Novice


Arhiv: Izhodna gospodarska delegacija v Avstrijo

Koroška gospodarska zbornica in Gospodarska zbornica Slovenije vas 30. avgusta 2012 v sklopu mreže New Alpe Adria vabita na bilateralne razgovore med predstavniki podjetij regije Alpe Adria ter JV Evrope, ki bodo na Mednarodnem lesnem sejmu v Celovcu. Dogodek je odlična priložnost za srečanje s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji, izmenjavo izkušenj ter spoznavanje novih tehnik in izdelkov, razstavljenih na sejmu.

Arhiv: 7OP: Informativni dnevi in projektne borze

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje, Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo in Gospodarska zbornica Slovenije vas vabijo na 7. OKVIRNI PROGRAM: INFORMATIVNI DNEVI IN PROJEKTNE BORZE ki bodo 2. in 3. julija 2012 na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana dvorane A, B / 1. nadstropje in E, F, G / medetaža

Arhiv: Individualni pogovori s častnim konzulom v Kanadi

Vse zainteresirane predstavnike gospodarstva, ki jih zanimajo možnosti poslovanja s Kanado, vabimo na srečanje in individualne razgovore z novim častnim generalnim konzulom Republike Slovenije v provinci Ontario, Johnom Domo. Pogovori bodo v torek, 19. junija 2012, od 13.30 dalje v prostorih GZS, Dimičeva 13 v Ljubljani.

Arhiv: Župan londonskega Cityja na GZS

V ponedeljek, 11. junija 2012, se je v okviru obiska naše države na Gospodarski zbornici Slovenije mudil Alderman David Wootton, župan londonskega City-ja. Wootton, ki sicer velja za glavnega zastopnika celotnega finančnega sektorja Združenega kraljestva, je bil eden od govorcev na seminarju Kako poslovati z Veliko Britanijo.

Arhiv: Boljše delovno okolje za boljše sodelovanje

Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani vas skupaj s socialnimi partnerji v okviru projekta »Izboljševanje delovnega okolja z inovativnimi rešitvami – INODEL vabi na mednarodno konferenco »Boljše delovno okolje za boljše sodelovanje«. Konferenca bo potekala 19. junija 2012 od 9.30 naprej na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (Dvorana A / 1. nadstropje).

Arhiv: Kotiranje slovenskih podjetij na hongkonški borzi

V priloženem sporočilu, ki ga je pripravilo predstavništvo Hong Kong Economic and Trade Office iz Berlina, so povzete možnosti pridobivanja svežega kapitala preko instrumenta prve javne ponudbe (IPO) in sekundarne kotacije.

Arhiv: Izhodna gospodarska delegacija v Iran

Gospodarska zbornica Slovenije in Slovensko-iranski poslovni klub v sodelovanju z lokalnimi iranskimi gospodarskimi zbornicami in združenji organizira obisk gospodarske delegacije v tri različne iranske gospodarske centre – Teheran, Rasht in Mashhad. Vodja gospodarske delegacije bo predsednik GZS, mag. Samo Hribar-Milič.

Arhiv: Obisk japonske tehnološke agencije NEDO v Sloveniji

V začetku tedna, 5. in 6. junija 2012, so našo državo obiskali predstavniki Japonske agencije za nove energije in razvoj industrijskih tehnologij – NEDO. Agencija za tehnološki razvoj RS (TIA), Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Društvo slovensko-japonskega prijateljstva so za visoke goste ob tej priložnosti pripravili zanimiv program.

Arhiv: Poslovni forum: Francija in Jugovzhodna Evropa

V sodelovanju s francosko nacionalno agencijo za spodbujanje internacionalizacije UBIFRANCE vabimo zainteresirane slovenske podjetnike, da se 5. in 6. julija 2012 udeležijo poslovnega foruma in multilateralnih medpodjetniških srečanj (B2B) v Sofiji.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.