Novice


Arhiv: Webinar: Zaposlovanje tujcev v Italiji

V okviru brezplačnega spletnega seminarja z naslovom »Zaposlovanje tujcev v Italiji«, ki bo 10. aprila 2013, bodo prikazane najpogostejše oblike delovnih dovoljenj, ki se uporabljajo v okviru migracije.

Arhiv: Kosovski poslovneži za okrepitev sodelovanja

Ljubljana, 4. april 2013 – Blagovna menjava med Slovenijo in Kosovom je relativno nizka in že nekaj let stagnira, a priložnosti za sodelovanje ne manjka. To je bil eden od vsebinskih poudarkov današnje poslovne konference, ki jo je Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z ameriško gospodarsko zbornico za Kosovo pripravila ob obisku kosovske poslovne delegacije na GZS.

Arhiv: Iščete zastopnika za italijanski trg?

GZS v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Rimu in Trgovinskim predstavništvom RS v Milanu ter v sodelovanju z Nacionalno federacijo združenj italijanskih trgovinskih agentov in predstavnikov (FNAARC) vabi slovenska podjetja, ki iščejo nove poslovne priložnosti na italijanskem trgu preko agentov ali zastopnikov, da se pridružijoskupni udeležbi slovenskih podjetij na sejmu FORUM AGENTI v Rimu med 10. in 12. majem letos.

Arhiv: Priznanje CEMPu za povezovanje akademske in poslovne sfere

Fakulteta za management Univerze na Primorskem je na nedavni slavnostni podelitvi diplom in priznanj FM v Portorožu Centru za mednarodno poslovanje pri GZS podelila priznanje zunanjim sodelavcem.

Arhiv: Vstop na italijanski trg s pomočjo agentov

Arhiv: Ustvarjanje zaupanja med bankami in podjetji

Slovensko - ruski poslovni svet v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, podjetjem Riko in Sberbanko vabi na POSLOVNO KONFERENCO »Ustvarjanje zaupanja med bankami in podjetji v Sloveniji«, ki bo v četrtek, 11. aprila 2013, na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, Dvorana B (1. nadstropje)

Arhiv: Jutranja kava z gostom na GZS - MADŽARSKA

MADŽARSKA - Pogovor z Nj. eksc. dr. Istvánom Szent-Iványijem, veleposlanikom madžarske v Sloveniji, in Štefanom Sobočanom, direktorjem družbe Varis Lendava d.d. »Aktualne gospodarske razmere na Madžarskem in kako še okrepiti gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Madžarsko?«, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza (7. nadstropje), sreda, 3. april 2013, ob 9. uri.

Arhiv: Obisk delegacije kosovskih poslovnežev na GZS

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ameriško zbornico Kosovo (AmCham Kosovo) organizira v četrtek, 4. aprila 2013 ob 9. uri v dvorani A (1. nadstropje) obisk kosovske poslovne delegacije v Sloveniji.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.