Novice


Arhiv: Učinkovito komuniciranje s potencialnim avstrijskim partnerjem in poslovna srečanja

23. avgusta 2017 Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) organizira delavnico Učinkovito komuniciranje s potencialnim avstrijskim partnerjem in poslovna srečanja.

Arhiv: MREŽENJE NA BRDU V OKVIRU PROJEKTA EXPEDIRE

Gospodarska zbornica Slovenije organizira v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) informativno-poslovni dogodek za podjetja.

Arhiv: V A B I L O: povezujemo slovenska in avstrijska podjetja

Spoštovani, v sklopu projekta EXPEDIRE, ki smo ga na GZS začeli 1. aprila 2017, nudimo podporo mikro, malim in srednje velikim podjetjem pri njihovih prvih korakih na tuji trg, prav tako pa tistim, ki so le-te že osvojili in iščejo nove potencialne partnerje. Če želite izkoristiti to priložnost, vas vljudno vabimo k sodelovanju.

Arhiv: S 1. aprilom 2017 smo na GZS zagnali nov projekt EXPEDIRE

Pet partnerjev iz Slovenije in Avstrije je zagnalo projekt Expedire, v okviru katerega nameravamo v prvi fazi projekta oblikovati bazen okoli 300 malih in srednjih podjetij, ki jih bomo podrobno analizirali in tudi povprašali, kakšne težave imajo oziroma kaj jim je doslej še preprečevalo izvozno aktivnost. Nato bomo z mreženji in izobraževanji, ki jih bodo izvajali na obeh straneh meje in tudi prek interneta, skušali spodbuditi 50 novih podjetij k izvozu ter pripomoči k nastanku 10 novih poslovnih partnerstev.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.