Zapri

Arhiv: Člani GZS, ki opravljate obrtno dejavnost, pozor!

Nekateri člani GZS v teh dneh s strani Združenja delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije (ZDOPS) prejemate račune za plačilo prispevka za izvajanje Kolektivne pogodbe za podjetništvo in obrt v višini 2 evrov na zaposlenega delavca pri posameznem delodajalcu, ki opravlja obrtno dejavnost.

Arhiv: Okoljski dan gospodarstva: Slovensko gospodarstvo v stičišču ukrepov podnebnih sprememb

Ljubljana, 4. junija 2015 – Da bi na globalni ravni preprečili negativne posledice rastočih emisij v zrak in s tem povezanega segrevanja ozemlja, tečejo na globalni ravni prizadevanja, da se dvig temperature ohrani pod 2 °C v primerjavi s predindustrijsko dobo. O tem, na kakšen način to doseči in kaj to pomeni za gospodarstvo, je razpravljalo okoli 80 udeležencev na današnjem Okoljskem dnevu gospodarstva v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS).

Arhiv: Samo Hribar Milič imenovan za generalnega direktorja GZS

Na današnji seji Upravnega odbora Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) so člani z ministrom za finance razpravljali o trenutnih razmerah v Sloveniji, vezano na proračun, davke in reforme. Za generalnega direktorja GZS je bil na seji imenovan mag. Samo Hribar Milič.

Arhiv: Z evropsko komisarko o prihodnosti prometa in prometne infrastrukture

Na današnjem srečanju z evropsko komisarko Violeto Bulc, ki sta ga organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) in Predstavništvo Evropske komisije v Ljubljani, so udeleženci izmenjali poglede o pričakovanjih, priložnostih in izzivih slovenskega gospodarstva na prometnem in prometno infrastrukturnem področju.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.