Mediji

GZS med finalisti na tekmovanju gospodarskih zbornic

Gospodarska zbornica Slovenije se je s projektom »Spletni certifikat Excellent SME Slovenia«” uvrstila med 5 finalistov v skupini »Best unconventional project« na Mednarodnem tekmovanju gospodarskih zbornic v letu 2013.

Mednarodno tekmovanje gospodarskih zbornic organizira International Chamber of Commerce - World Chambers Federation. Na tekmovanje se je prijavilo 65 zbornic iz 42 držav. 40 sodnikov iz gospodarskih zbornic različnih držav in bivši nagrajenci so ocenjevali inovativnost in kakovost prijavljenih projektov. Končni izbor in podelitev nagrad bo 25. aprila.

Spletni certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem.

Poglavitni namen izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih srednjih, malih in mikro podjetij, varnega poslovanja in dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje malih in srednjih podjetij k večji poslovni odličnosti. Imetnik certifikata pridobi danes zelo potrebno kredibilnost pri poslovanju.

Glavni cilji izdaje certifikata je povečanje varnosti poslovanja in zaupanja ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na strani kupcev in poslovnih partnerjev.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.