Mediji

Poslovni obisk v BIH

Gospodarska zbornica Slovenije v okviru sodelovanja s partnerskimi organizacijami v BiH in poslovno skupnostjo bosansko – hercegovskih gospodarstvenikov, zainteresiranih za sodelovanje s Slovenijo, 19. in 20. marca 2013 organizira gospodarsko delegacijo v BiH pod vodstvompredsednika GZS mag. Sama Hribarja Miliča.

V torek bo v Sarajevu potekalo srečanje s člani Slovenskega poslovnega kluba v BiH, ki se ga bo udeležil tudi Andrej Grasselli, slovenski veleposlanik v BiH. V sredo pa bo potekalo srečanje na Vanjsko trgovinski komori BiH, kjer bosta GZS in VTK BiH podpisali sporazum o sodelovanju. Sporazum opredeljuje poslovno sodelovanje med GZS in VTK BiH s poudarkom na skupnih evropskih projektih za krepitev izvozne kapacitete BiH gospodarstva in skupen nastop na tretjih trgih.

Sledila bodo bilateralna srečanja BiH in slovenskih gospodarstvenikov. V zgodnjih popoldanskih urah pa se bo odvil še poslovni »networking« dogodek »Business cafe« v Vitezu (v bližini Zenice). Svojo udeležbo v delegaciji in treh poslovnih dogodkih v njenem sklopu je potrdilo 20 slovenskih podjetij. Velik interes za obisk slovenskih gospodarstvenikov vlada tudi v bosansko hercegovski poslovni javnosti.

Podrobnejši program obiska ter seznama udeleženih gospodarstvenikov so objavljeni na portalu GZS >>>.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.