Mediji

Slovenska gospodarska delegacija v Indijo

Ljubljana, 25. marec 2014 – 12 predstavnikov slovenskih podjetij ter predstavnika Gospodarske zbornice Slovenije in Slovensko-indijskega poslovnega sveta danes odhajajo na 5 dnevno gospodarsko delegacijo v New Delhi, Indijo.

V sodelovanju s partnerskimi institucijami v Indiji za podjetja med 26. in 28. marcem 2014 organiziramo individualna poslovna srečanja pod okriljem Evropskega poslovnega in tehnološkega centra – EBTC, mreženja in individualna poslovna srečanja v okviru »India - Central Europe Business Forum« pod okriljem Federacije indijskih gospodarskih zbornic ter mreženje z lokalnimi podjetji pod okriljem Veleposlaništva RS v New Delhiju.

Slovenija se bo v okviru »India - Central Europe Business Forum« predstavila s kompetencami in znanjem na področju avtomatizacije in obnovljivih virov energije ter investicijskimi priložnostmi.

Gospodarsko delegacijo organizira Gospodarska zbornica Slovenije v okviru programa Go International Slovenia, programa za krepitev internacionalizacije slovenskega gospodarstva, v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.