Mediji

Podpora ob prekinitvi pogajanj za Socialni sporazum

Odzive podpore objavljamo na novem blogu Gospodarske zbornice Slovenije.

GZS prejema izraze podpore zaradi prekinitve pogajanj za Socialni sporazum za gospodarsko rast in nova delovna mesta 2015-16 s strani zbornice, vse dokler ne bo zagotovila, da vlada ne bo dodatno obremenjevala gospodarstva. Zato smo danes odprli tudi blog, na katerem si lahko preberete nekaj odzivov in sporočilo za javnost o razlogih za prekinitev pogajanj, ki smo ga objavili prejšnji teden.

Objavljamo nekaj citatov:

"Naše podjetje je usmerjeno samo na tuje trge. Vsaka nova nespametna odločitev nas oddaljuje od končnih kupcev. Zato v tem primeru podpiramo vašo odločitev in od tega sklepa ne smete odstopiti. Bolje je, da se zadeve prelomijo zdaj kot čez čas, ko bomo klecnili tudi vsi, ki še vztrajamo."

"Smatram, da je bila to edina in najboljša odločitev GZS v zadnjem obdobju na področju zastopanja interesov gospodarstva. V državi, kjer argumenti ne štejejo, je to edina pot do uspeha. Potrebno je na tem načinu dela vztrajati in ga zaostrovati, tudi do stavke gospodarstvenikov, če bo potrebno ... Zgolj iz mojih osebnih kontaktov pa lahko zagotovim, da je GZS pridobila s to potezo veliko odobravanje in podporo. Z moje strani še enkrat absolutna pohvala za odločitev!"

Več odzivov si lahko preberete na blogu na povezavi: http://blog.gzs.si. Obenem vas vabimo k rednemu spremljanju našega bloga in komentiranju naših stališč.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.