Mediji

Arhiv: FORUM AGENTI MEDITERRANEO: Slovenski gospodarstveniki se predstavljajo v Neaplju

Neapelj, 13. in 14. marec - Na razstavišču Mostra D' Oltremare v Neaplju se danes začenja poslovni dogodek, ki je namenjen iskanju poslovnih partnerjev med ponudniki izdelkov ali storitev na eni ter zastopniki in agenti, ki pokrivajo italijanski trg, na drugi strani. V okviru dvodnevnega poslovnega dogodka bodo potekali individualni sestanki med približno 70 sodelujočimi italijanskimi in tujimi podjetij s preko 3000 agenti in zastopniki iz celotne italijanske regije.

Dogodki, ki jih pod imenom FORUM AGENTI skupaj organizirajo različna italijanska združenja, so dobro izhodišče za vstop tujih podjetij na italijanski trg, saj podjetja dobijo veliko uporabnih kontaktov, ki lahko vodijo do konkretnih poslov. Slovenska podjetja se tovrstnih dogodkov udeležujejo že petič po vrsti. Potem ko so bili v zadnjih dveh letih podobni dogodki organizirani v Rimu, Neaplju ter dvakrat v Milanu, organizatorji že napovedujejo naslednja dva letošnja podobna dogodka – junija v Veroni in novembra v Milanu.

Udeležbo slovenskih podjetij na Forum Agenti Milano organizirajo skupaj Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma – SPIRIT, ter Veleposlaništvo RS v Rimu.

V okviru poslovnega dogodka bo na sejmišču organizirana tudi predstavitev slovenskega gospodarstva in vseh sodelujočih podjetij.

Tokratnega dogodka v Neaplju se udeležuje pet slovenskih podjetij: IMP PUMPS d.o.o. (obtočne črpalke), ISKRA d.d. PE Kondenzatorji, KONSTILL d.o.o. (avtomobilska oprema), OBKOV d.o.o.(plinske vzmeti) in TINA d.o.o. (prehrambni izdelki).

Podrobne informacije: Marko Jare, GZS, e-pošta: marko.jare@gzs.si

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.