Mediji

Arhiv: Obisk češke gospodarske delegacije v Sloveniji in češko-slovenski poslovni forum

v ponedeljek, 13. aprila, ob 13.30 uri
v prostorih GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A

Slovenijo bo obiskal predsednik vlade Češke republike, Bohuslav Sobotka. Spremljala ga bo manjša delegacija čeških gospodarstvenikov, ki želijo obisk izkoristiti za navezavo novih poslovnih stikov s slovenskimi potencialnimi partnerji. Plenarnemu delu, na katerem bodo predstavljeni poslovni okolji obeh držav in izkušnje nekaterih podjetij, bodo sledili individualni razgovori med češkimi in slovenskimi gospodarstveniki. Vse navzoče bosta nagovorila tudi predsednika vlad Republike Češke in Republike Slovenije.

Več informacij je v priloženem programu. Profili udeleženih čeških gospodarstvenikov so objavljeni na https://www.gzs.si/dogodki/obisk-ceske-gospodarske-delegacije-v-sloveniji

Vljudno vabljeni!


AKREDITACIJE za predstavnike medijev

V kolikor se niste akreditirali za spremljanje obiska predsednika Vlade Republike Češke prek spletnega akreditacijskega sistema Urada Vlade RS za komuniciranje http://akreditacije.ukom.gov.si/, želite pa se udeležiti Češko-slovenskega poslovnega foruma, vas prosimo, da se obrnete na:  Andrej Savelli, UKOM, (01 478 2698,  031 855 127,  andrej.savelli@gov.si) do jutri, 10. aprila, 10. ure.

 

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.