Mediji

Arhiv: 15. aprila je na 2. konferenci MSP za mala in srednja podjetja s sloganom Več kisika podjetniškemu ognju, priznanje

Priznanje Pomladni veter, ki ga enkrat letno podeljuje GZS Podjetniško trgovska zbornica posameznikom, podjetjem in drugim organizacijam za njihov pomemben prispevek pri spodbujanju podjetništva in zdravega podjetniškega okolja v Sloveniji je nagrajenki slovesno izročil predsednik vlade Miro Cerar.

Inovativno zgodbo sodelovanja in povezovanja različnih akterjev tako na državnem kot paradržavnem nivoju ter podjetji je vzklila iz lokalne skupnosti in se je nadaljevala v mednarodno razsežnost. S pomočjo projekta TCM (Town center management) je Jana Tolja dosegla, da je Koper danes edina občina v Sloveniji, ki velja za primer dobre prakse mestnega marketinga in sodelovanja različnih deležnikov, ki so za tako uspešen projekt nujno potrebni.

Razvoj ladijskega turizma v Kopru je namreč poleg turizma pospešil tudi trgovino na drobno in kot so zapisali v obrazložitvi priznanja, Jana Tolja širi veter podjetništva v ves slovenski prostor. Projekt ima prihodnost in ni muha enodnevnica.

Dodatne informacije: mag. Vida Kožar, direktorica GZS-Podjetniško trgovske zbornice, 01 5898 315, vida.kozar@gzs.si

 

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.