Mediji

Arhiv: Gospodarska delegacija na EXPO

Ljubljana, 11. maja 2015 – Delegacija 10 predstavnikov iz lesarskih podjetij in arhitektov jutri odhaja na dvodnevno poslovno-strokovno delegacijo na EXPO Milano 2015. Delegacijo organizirata GZS - Združenja lesne in pohištvene industrije in Lesarski grozd skupaj s SPIRIT Slovenija.

Udeleženci delegacije se bodo pridružili preko 150 avstrijskim in italijanskim podjetjem in arhitektom na dnevu avstrijske Štajerske na EXPO. Ogledali si bodo nekatere najbolj izstopajoče paviljone, med njimi tudi slovenskega, ter se udeležili dveh strokovnih delavnic na temo nizkoenergijske obnove javnih stavb z uporabo lesa ter poslovnega mreženja. Drugi dan si bodo udeleženci ogledali svetovno razstavo kot presežek sodobne arhitekture in zdravega ter aktivnega načina življenja.

V delegaciji sodelujejo M Sora d.o.o. kot proizvajalec lesenih nizkoenergijskih oken, Lumar d.o.o. kot proizvajalec nizkoenergijskih lesenih montažnih stavb, Hoja lepljene konstrukcije d.d. kot proizvajalec lepljenih lesenih konstrukcij, Skodlarstvo Koželj s.p. kot proizvajalec ročno izdelanih lesenih skodelj ter Zavod BIG kot vodja Mesta Slovenija, ki se ukvarja z boljšimi rešitvami za mesta in blagovne znamke.

Dodatne informacije: Bernard Likar, 01 5898 284, lesarstvo@gzs.si


 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.