Mediji

Arhiv: Sektorska delegacija pohištvenikov in oblikovalcev na EXPO Milano

Ljubljana, 29. september 2015 – Delegacija 25 predstavnikov iz pohištvenih podjetij, oblikovalcev ter organizacij 7. oktobra odhaja na tridnevno poslovno-strokovno delegacijo na EXPO Milano 2015. Delegacijo organizirajo Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) in Lesarski grozd skupaj s SPIRIT Slovenija. Gre za tretjo in zadnjo letošnjo tovrstno delegacijo.

Za udeležence delegacije je pripravljen pester program, ki vsebuje poleg poslovnega B2B srečanja z italijanskimi agenti, podjetji in oblikovalci/arhitekti ter ogleda svetovne razstave EXPO, tudi VIP srečanje z predstavniki gospodarske diplomacije na slovenskem paviljonu. Delegacijo bo spremljala tudi močna zasedba iz treh ministrstev.

V delegaciji sodelujejo Donar d.o.o. kot proizvajalec pisarniških stolov in oblazinjenega pohištva, Gonzaga-Pro d.o.o. kot proizvajalec pisarniškega pohištva, Alples d.d. kot proizvajalec pohištva za vse bivalne prostore, Mizarstvo Bolčič s.p. kot proizvajalec inovativnega in kakovostnega pohištva in masivnega lesa, Melu d.o.o. kot proizvajalec vrat, Fimago d.o.o. kot agencija za podporo podjetjem na italijanskem trgu, Vitalife Agencija kot ponudnik storitev s področja poslovnega svetovanja in oblikovalec Peter Štrukelj. Delegacijo zaokrožujejo predstavniki RIC Pokolpje, RC KočevjeRibnica in predstavniki MGRT, MKGP, GZS ter Lesarski grozd.

Dodatne informacije: Bernard Likar, 01 5898 284, lesarstvo@gzs.si

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.