Mediji

Arhiv: Dan za podjetne ob 10. obletnici državnega poslovnega portala e-Vem – tudi na GZS

Ljubljana, 29. oktobra 2015 - Ob 10. obletnici delovanja e-Vem, državnega portala za podjetja in podjetnike  Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarsko zbornico Slovenijo (GZS), SPIRIT, OZS, AJPES, FURS, ZRSZ in ZZZS, upravnimi enotami in drugimi točkami Vem v prvem tednu novembra na določenih točkah Vem v desetih večjih mestih po Sloveniji pripravlja posebne dneve za podjetne. V ponedeljek, 2. novembra, bo potekal dan za podjetne na GZS.

Dogodki so namenjeni vsem, ki jih podjetništvo zanima, potencialnim in obstoječim podjetnikom, mladim, ki se izobražujejo na tem področju, oziroma vsem, ki razmišljajo o vstopu v podjetništvo.

Na osebna svetovanja, ki bodo potekala v okviru dogodka na e - Vem točki GZS-Zbornice osrednjeslovenske regije, se je prijavilo že prek 110 podjetnikov in bodočih podjetnikov. Seznanili se bodo lahko s podrobnostmi o začetku ali zaključku poslovanja, davkih, zaposlovanju, pripravah poslovnega načrta in drugih aktualnih poslovnih vprašanj.

Poseben dan za podjetne bo v ponedeljek, 2. novembra, od 13. do 17. ure na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana.

Obiskovalci se bodo v okviru vsebinskih predstavitev lahko seznanili z možnostmi, ki jih država skupaj z vsemi sodelujočimi podpornimi inštitucijami, tudi GZS, nudi za lažji začetek poslovanja, s poslovnimi priložnostmi, ki so na voljo v regiji, ter primeri dobrih poslovnih praks.

Posebni dnevi za podjetje se bodo zvrstili od 2. do 6. novemba 2015 v popoldanskem času (od 13. do 17. ure) v 10 večjih mestih po Sloveniji. Vstop na dogodek je prost.

 

 

Služba za strateško komuniciranje

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.