Mediji

Arhiv: Podelitev European Enterprise Promotion Award - Uspeh Slovenije na letošnji podelitvi nagrad EEPA

Včeraj je v okviru SME Assembly v Luksemburgu potekala podelitev prestižnih nagrad najboljših projektov iz 31 držav. Slovenija je na podlagi izbora na nacionalnem nivoju preko Spirit v sodelovanju z MGRT kot nacionalnim predstavnikom nominirala projekt Mestne občine Koper, ki ga je predlagala GZS-Podjetniško trgovska zbornica.

Kljub letošnjemu izredno velikemu številu in kvaliteti prijavljenih projektov, je Slovenija uspela dobiti posebno priznanje za projekt povezovanja mikro podjetij v starem mestnem jedru Koper. Gre za projekt sodelovanja Mestne občine Koper z lokalnimi trgovci ob prihodih potniških ladij v Koper. Ta projekt je dokaz odličnega sodelovanja lokalne oblasti z malim gospodarstvom in podpora razvoju malih podjetnikov. Projekt je Spiritu za nominacijo predlagala GZS-Podjetniško trgovska zbornica Slovenije. Projekt je aprila letos prejel tudi priznanje Pomladni veter. V prihodnje se bo projekt širil tudi izven nacionalnih meja, za prenos dobre prakse in izkušenj pa so veliko zanimanje izkazale tudi druge države.

Priznanje sta prevzeli Jana Tolja iz Mestne občine Koper in mag. Vida Kožar, direktorica GZS Podjetniško trgovske zbornice.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.