Mediji

Arhiv: Uspešen slovensko – ruski poslovni forum v Jekaterinburgu

Včeraj se je v Jekaterinburgu v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije in Gospodarske zbornice Jekaterinburg odvijal poslovni forum slovenskih in ruskih podjetij.

11 slovenskih podjetij v delegaciji se je predstavilo 55 ruskim podjetjem skozi vnaprej organizirane individualne poslovne razgovore. Slovenska podjetja v delegaciji so z novimi kontakti zadovoljna in že načrtujejo priprave ponudb in obisk ruskih partnerjev v Sloveniji.

Slovenska gospodarska delegacija je sicer včeraj obiskala tudi rusko podjetje IskraUralTel, v lastništvu Iskratel Kranj. Jekaterinburg, dvomilijonska prestolnica Sverdlovske oblasti v centralni Rusiji je v zadnjem obdobju naredila velik preskok naprej in sledi vsem globalnim trendom. Slovenska podjetja lahko v Sverdlovski oblasti dobijo dobre lokalne partnerje in ki jih lahko učinkovito zastopajo v svoji regiji.

Slovenski gospodarstveniki danes zaključujejo svoj obisk še z nekaterimi dodatnimi sestanki pri ruskih podjetjih in ministrstvih regijske oblasti v Jekaterinburgu ter se jutri vračajo domov.

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.