Mediji

Arhiv: Slovenska transportno - logistična delegacija na poslovni obisk na Japonsko

Ljubljana, 8. april 2016 - Šestnajst članska transportno – logistična delegacija se bo med 11. in 15. aprilom 2016 predstavila japonskim podjetjem v Osaki in Tokiju.

Z namenom celovite promocije najkrajše transportne poti do centralne in jugovzhodne Evrope skozi Luko Koper ter s ponudbo konkurenčnih in visokokakovostnih transportno logističnih storitev Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v okviru svojega programa Go International Slovenia med 11. in 15. aprilom 2016 organizira obisk 16-članske gospodarske delegacije v Osaki in Tokiu.

V okviru obiska delegacije, GZS v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS ter Javno agencijo SPIRIT Slovenija ter Veleposlaništvom RS v Tokiju organizira dve poslovni konferenci z bilateralnimi srečanji ter strokovna ogleda luke Osaka in kontejnerskega terminala JR Cargo Hazawa station v Tokiju.

Z obravnavanim obiskom se nadaljuje skupinska promocija slovenskega transporta-logistike na prekomorskih trgih, s katero smo na GZS organizirano pričeli leta 2009 v Maleziji in Singapurju, nadaljevali leta 2010 na Kitajskem in v Hong Kongu, 2010 v Indiji, 2013 in 2014 na Kitajskem, 2015 v Vietnamu in Indoneziji.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.