Mediji

Arhiv: Gospodarska delegacija v Makedonijo

Ljubljana, 23. maj 2016 – Z namenom iskanja priložnosti za sodelovanje z lokalnimi partnerji, predvsem s področja živilske industrije, se delegacija predstavnikov 10 podjetij v torek odpravlja na 4-dnevni obisk v Makedonijo.

Poleg predstavnikov malih trgovcev z živili so v delegaciji zastopani tudi predstavniki malih trgovcev iz drugih dejavnosti (tekstilna, pisarniški material, elektro material, IT), ki so združeni v okviru Podjetniško trgovske zbornice pri GZS.

V okviru obiska se bodo člani delegacije v sredo, 25. maja, v Skopju sestali z veleposlanikom RS ter predstavniki slovenske poslovne skupnosti v Makedoniji. V četrtek, 26. maja, bo v dopoldanskem času potekala slovensko – makedonska poslovna konferenca z bilateralnimi razgovori med gospodarstveniki obeh držav.

V četrtek v popoldanskem času ter v petek, 26. maja, bodo sledili terenski obiski makedonskih živilsko predelovalnih, vinarskih in trgovskih podjetij.

Delegacijo organizira Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z javno  Agencijo SPIRIT, Veleposlaništvom Republike Slovenije v Skopju, Slovensko makedonskim poslovnim klubom in Gospodarsko zbornico Makedonije.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.