Mediji

Arhiv: GZS je vključena v vse Sripe

Gospodarska zbornica se je uspela vključiti v prav vsa strateško razvojno inovacijska partnerstva. Pod okriljem GZS, to je njenih združenj, zbornic ali samostojnih zbornic, so organizirani štirje sripi:  MATPRO, SRIP HRANA, SRIP Prehod v krožno gospodarstvo in SRIP  Turizem. Posamezna združenja in zbornice pa so vključena v SRIP pametna mesta in skupnosti, SRIP pametne zgradbe in dom z lesno verigo, SRIP mobilnost, SRIP Zdravje – medicina in SRIP Tovarne prihodnosti - Zbornica elektronske in elektroindustrije in ponudba skupnih storitev. 

Vključitev GZS v sripe

A.      SRIP-i V OKVIRU GZS

          SRIP MATPRO razvoj materialov kot končnih produktov: Združenje kovinskih materialov in nekovin, Združenje kemijske industrije ter Združenje kovinske industrije.

           SRIP HRANA:  Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij.

B.      V sestavi GZS:

          SRIP Prehod v krožno gospodarstvo: Štajerska gospodarska.

          SRIP  Turizem: Turistično gostinska zbornica pri GZS.

C.      Sodelovanje v ostalih SRIP-ih

          SRIP pametna mesta in skupnosti - Združenje za informatiko in telekomunikacije kot nosilec horizontalne mreže IKT in ponudba skupnih storitev.

          SRIP pametne zgradbe in dom z lesno verigo - Združenje lesne in pohištvene industrije z lesno verigo in ponudba skupnih storitev.

          SRIP mobilnost - Združenje za promet in ponudba skupnih storitev.

          SRIP Zdravje – medicina - Podjetniško-trgovska zbornica - Združenje proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov (SLO-Med) in ponudba skupnih storitev.

          SRIP Tovarne prihodnosti - Zbornica elektronske in elektroindustrije in ponudba skupnih storitev.

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.