Mediji

Arhiv: Zunanjetrgovinska šola odprla vrata

 Ljubljana, 4. oktobra 2017 - Med 3. oktobrom in 19. decembrom 2017 pod pokroviteljstvom ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javne agencije SPIRIT in Centra za mednarodno poslovanje Gospodarske zbornice Slovenije na Centru za poslovno usposabljanje (CPU) v Ljubljani organiziramo Zunanjetrgovinsko šolo.

14 predavateljev bo v 6 sklopih izvajalo 38-urno usposabljanje za vse, ki že poslujejo na tujih trgih in zato potrebujejo nadgradnjo svojega znanja, pa tudi za tiste, ki se na mednarodne trge šele usmerjajo.

Program usposabljanja je namenjen direktorjem malih in srednje velikih podjetij, komercialnim direktorjem, komercialistom in vsem, ki delajo na področju uvoza/izvoza. Izvajajo ga vrhunski strokovnjaki z bogatimi praktičnimi izkušnjami na posameznih tematskih področjih. 

Udeleženci Zunanjetrgovinske šole bodo pridobili in osvežili številna znanja, še posebej bodo spoznali mednarodno poslovno okolje, pomembnejše organizacije in inštitucije, možnosti pridobivanja EU sredstev za razvoj in širitev poslovanja, spoznali pomen in način nastopanja na tujih sejmih, znali pristopiti k iskanju tujih investitorjev… Naučili se bodo pripraviti tudi uvozni in izvozni načrt.

Več http://www.cpu.si/education/zunanjetrgovinska-sola/

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.