Mediji

Arhiv: Združenje proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov (SLO MED) na novih temeljih v mandatnem obdobju 2022 – 2024

Združenje SLO  MED v okviru GZS-PTZ je na današnjem Zboru članov izvolilo nov sedemčlanski izvršilni odbor v mandatnem obdobju 2022 - 2024. Na mesto predsednice združenja SLO MED je bila imenovana Janja Gril – Janja Gril s.p., na mesto podpredsednika pa Borut Čeh – Labena, d.o.o.

Janja Gril je po izobrazbi dipl. univ.  mikrobiologinja, ima bogate izkušnje s področja medicinskih pripomočkov ter kakovosti. Svoje delovne izkušnje si je nabirala tako z delom pri Javni agenciji za medicinske pripomočke in zdravila (JAZMP) kot tudi z delom pri različnih proizvajalcih medicinskih pripomočkov ter gospodarskih subjektih, ki opravljajo delo z medicinskimi pripomočki na debelo. Tekom svojega dela si je pridobila izkušnje z  vzpostavljanjem ter vzdrževanjem sistemov kakovosti v podjetjih. Prav tako si je na svoji delovni poti pridobila več potrdil za izvajanje notranjih presoj, tako po ISO13485, ISO9001, ISO22000 kot BRC, IFS.

Ključna naloga tega mandata je vzpostavitev boljše komunikacije med deležniki in regulatornimi organi ter nudenje pomoči deležnikom pri razumevanju in upoštevanju zakonodaje s področja medicinskih pripomočkov.

Združenje proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO MED je na seji Zbora članov sprejelo tudi program dela za obdobje 2022 - 2024.

Več informacij: mag. Vida Kožar, direktorica GZS Podjetniško trgovske zbornice, 01 58 98 312 ali na ptz@gzs.si.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.