Mediji

Arhiv: Nagrada za poseben prispevek Evropski turistični industriji v roke predsednika Turistično gostinske zbornice Slovenije

Predsedniku Turistično gostinske zbornice Slovenije Andreju Prebilu je mednarodno združenje Hotrec na svoji  83. generalni skupščini v Lyonu podelilo nagrado The Gaspart Bonet Foundation za poseben prispevek k razvoju turizma v Evropski turistični industriji.

HOTREC je mednarodno združenje hotelov, restavracij, barov, kavarn in podobnih ustanov v Evropi, ki združuje 46 nacionalnih združenj v 35 državah in je glas evropskega gostoljubja. Poslanstvo HOTREC-a je zastopati in zagovarjati svoje interese pred EU in mednarodnimi institucijami, spodbujati izmenjavo znanja in najboljše prakse med svojimi člani za nadaljnje spodbujanje inovacij in delovati kot platforma strokovnega znanja za turistično gostinski sektor.

Nagrada The Gaspart Bonet Foundation se podeljuje osebi, ki ima pomemben vpliv na Evropsko turistično industrijo. Andrej Prebil, predsednik Turistično gostinske zbornice Slovenije je nagrado prejel kot priznanje za več kot 20 let aktivnega delovanja v turistični panogi, njegovo predanost turizmu  in pomemben prispevek k razvoju slovenskega turizma.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.