Mediji

Arhiv: Izšla prva letošnja številka Glasa gospodarstva

"Slovenija in tudi Evropska unija ne smeta še enkrat zamuditi vlaka, kot smo ga pri spletnih platformah, na katerih delujejo socialna omrežja in spletna prodaja. Trenutno nimamo niti ene resne evropske platforme. Želim si, da je Evropa vsaj pri rojevanju družbe 5.0 bolj proaktivna," je jasen generalni direktor GZS mag. Aleš Cantarutti.

V njegovem intervjuju za prvo letošnjo redno številko revije Glas gospodarstva je generalni direktor mag. Aleš Cantarutti spregovoril o prestrukturiranju zbornice, pripravah na Vrh slovenskega gospodarstva, ki bo 23. marca, in ciljih, ki jih ima zbornica v letošnjem letu. Kot pravi, se "zavzema za zbornico, ki bo kredibilen in slišan glas gospodarstva in bo na prvo mesto postavljala svoje člane ter se hitro in učinkovito odzivala na aktualna dogajanja tako doma kot v tujini."

V aktualni številki Glasa gospodarstva smo osvetlili tudi težave na področju kadrov, se dotaknili energetske krize, posebej pa predstavljamo razmere v koroški regiji in lesnopredelovalni industriji.

Več...

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.