Mediji

Arhiv: Na simpoziju Podražitve v gradbeništvu o obveznostih, pristojnostih in pravicah pogodbenih partnerjev

Drugi dan mednarodnega sejma MEGRA 2022 je pod pokroviteljstvom Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala, NLB in MEGRE 2022 potekal strokovni simpozij z naslovom Podražitve v gradbeništvu: obveznosti, pristojnosti in pravice pogodbenih partnerjev. Predstavljeni so bili ekonomsko pravni aspekti reševanja problematike rasti cen gradbenih materialov, izdelkov in polizdelkov. Dogodka se je udeležilo okoli 100 slušateljev iz gradbenih in inženirskih podjetij, javnih in zasebnih naročnikov, državne uprave ter lokalne samouprave ter odvetniških pisarn.

Predavateljice in predavatelji so bili iz Odvetniške pisarne Koršič in Prebil, Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala, javnih naročnikov 2TDK in DARS, Ministrstva za javno upravo - Direktorata za javna naročila, izvajalca Gorenjske gradbene družbe ter NLB.

V sklopu dogodka je bila organizirana tudi okrogla miza na temo možnosti zmanjšanja poslovnih tveganj, do katerih v zadnjem obdobju prihaja pri izvajanju investicijskih projektov.

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.