Mediji

Arhiv: V Egipt odhaja delegacija lesnih in pohištvenih podjetij

Jutri, v torek, 13. decembra 2022, v Kairo, Egipt odhaja delegacija predstavnikov lesnih in pohištvenih podjetij. Gre za gradnjo in utrjevanje poslovnih kontaktov v Egiptu in širše v MENA regiji, ki predstavlja zelo zanimiv trg za slovenska lesna in pohištvena podjetja. V času obiska si bo delegacija ogledala tudi Cairo Wood Show, enega večjih sejmov v tej regiji, namenjenega lesni in pohištveni industriji.

Delegacije se bodo udeležili predstavniki podjetij Gonzaga-Pro d.o.o., Ergo Vitae d.o.o., Snežnik d.o.o., Beles d.d., Montpreis d.o.o., Leskom-od d.o.o. ter Lesarskega grozda. Gre za profilirane ponudnike pohištva in lesa, z izkušnjami pri izvozu izven EU. Delegacija bo imela 14. in 15. decembra v Kairu več predstavitev poslovnega okolja v Egiptu ter nekaterih večjih državnih investicij, med drugim tudi nove administrativne prestolnice. Na sejmu Cairo Wood Show se bodo člani delegacije srečali z egiptovskimi partnerji ter se seznanili s trendi na področju gradnje ter opremljanja v tem delu sveta.

Gospodarsko delegacijo organizira SPIRIT Slovenija s finančno podporo Direktorata za lesarstvo na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo RS ter partnerjev – Lesarskega grozda, Gospodarske zbornice Slovenije ter Veleposlaništva Republike Slovenije v Kairu.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.