Mediji

Arhiv: Podeljeno priznanje podjetju Proplace

Na sobotni slovesni prireditvi postojnskega Radia 94 je generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije Vesna Nahtigal podelila priznanje uspešnemu podjetju, članu GZS, Proplace d. o. o. iz Podskrajnika. Na prireditvi so razglasili tudi osebnost leta po izboru poslušalcev Radia 94 ter uspešnega obrtnika. Nagrajencem so čestitali visoki gostje, med drugim predsednica RS dr. Nataša Pirc Musar, minister za infrastrukturo Bojan Kumer in minister za zdravje Danijel Bešič Loredan.

Podjetje Proplace že od svoje ustanovitve, od leta 2011, vztrajno utrjuje svoje mesto kakovostnega proizvajalca elektronskih sklopov. V dobrem desetletju se je iz majhnega razvilo v srednje veliko razvojno, inovativno in izvozno usmerjeno podjetje. Poslujejo s celim svetom, največ z državami zahodne Evrope, Hrvaško in Izraelom. V zadnjih 3 letih je prihodke in dodano vrednost zvišalo v povprečju za 26 % na leto.

V podjetju Proplace veliko vlagajo v raziskave in tehnološki razvoj, visoko na prioritetno lestvico pa so postavili znanje, strokovni razvoj in osebno rast zaposlenih ter njihovo zadovoljstvo. V zadnjih treh letih so število zaposlenih, danes jih je 108, povečali v povprečju za dobro četrtino na leto.

Med svoje vrednote uvrščajo tudi etično, energetsko in okoljsko ozaveščenost. Zato si ob prizadevanjih za nenehno nadgradnjo in izboljševanje kakovosti proizvodov prizadevajo, da so tudi energetsko varčni in okoljsko skrbni.

Ponosni smo na uspešnega člana Gospodarske zbornice Slovenije!

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.