Mediji

Odprte so prijave za nagrado Feniks

GZS-Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti je objavila letošnji razpis o podeljevanju nagrad Feniks za projekt leta 2022 na področju managerskega svetovanja. Z nagrado Feniks zbornica spodbuja in promovira kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov. K sodelovanju na razpisu so vabljena vsa svetovalna podjetja, ne glede na članstvo v Zbornici poslovno storitvenih dejavnosti. Za nagrado lahko kandidirajo izvajalci projektov, ki so bili zaključeni v obdobju dveh let do objave razpisa. Vsak predlagatelj lahko prijavi največ dva projekta, rok za prijavo pa je 13. februar 2023.

GZS - Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti podeljuje nagrado Feniks svojim članicam in  ostalim gospodarskim družbam ter samostojnim podjetnikom, ki imajo sedež v Sloveniji in se ukvarjajo z dejavnostjo managerskega svetovanja.

Zbornica bo nagrado Feniks, ki simbolizira ustvarjalno moč, razvoj, rast in odličnost, tudi letos razglasila in podelila na svečani prireditvi. Na dogodku bodo predstavljeni tudi ostali zanimivi prijavljeni projekti.

Nagrada Feniks presega meje

Finaliste nagrade Feniks 2021 je GZS - Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti prijavila na razpis za mednarodno nagrado Constantinus, ki spodbuja izjemne svetovalne projekte. Nominiranih je bilo 30 projektov iz 7 držav (Avstrija, Brazilija, Kanada, Kitajska, Italija, Mongolija, Slovenija). Med 12 finalisti je bil tudi prejemnik nagrade Feniks 2021 - podjetje 3 Projekt d.o.o. s projektom »Celovita optimizacija logističnih procesov« za podjetje Iskraemeco

O razpisu

Prijave

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.